Milí zákazníci, 

v piatok, 15.3. nebudú odosielané objednávky. Všetky objednávky prijaté v tento deň, budú odoslané v pondelok, 18.3.
Ďakujeme za pochopenie.

BLOG

Čo robí pražiareň kávy?

Nedávno sme zobrali našich kamošov k nám do pražiarne, spravili sme im kávu, rozprávali sme sa čo máme nové a zrazu z kamoša vyšla otázka: “Čiže, čo vy tu vlastne robíte? Kúpite zrná, zabalíte ich a predávate pod svojou značkou?”

Eggnog cappuccino

Cez Vianoce si môžeme dopriať viac chuťových pôžitkov ako inokedy, tak prečo nespojiť kávu s vaječným likérom? Týmto vianočným kávovým drinkom ohúrite každú návštevu 🙂 a spríjemnite si tak spoločné chvíle pri vianočnom stromčeku.

COLD BREW coffee by KAAN

Vyskúšali ste už COLD BREW? Osviežujúca ľadová káva pripravená z výberovej kávy z Peru, ktorá vás prekvapí svojou netradičnou chuťou. My sme si ju zamilovali a v horúcich dňoch je to druh kávy, ktorú pijeme najčastejšie.

Kto je KAAN?

Sme Karol a Anna Krausovci. V súkromnom živote sme manželia a rodičia dvoch malých detí. Vždy sme tušili, že raz budeme spolu aj pracovať, ale ešte nevedeli v akej oblasti. Ani jeden z nás niekedy netušil, že si budeme pražiť našu vlastnú kávu. No oboch nás to nesmierne baví, keďže kávu milujeme.

Výberová káva

Poznáte pojem výberová káva? Výberová káva nie je len o nápise 100% arabica, ako si mnohí možno myslia. Úplne najvýstižnejší opis by mal byť skôr – výberová káva je káva, ktorá sa odlišuje od ostatných káv svojou kvalitou. Poďme si povedať základné informácie v čom všetkom táto kvalita spočíva.

Cold brew lemon tonic

Cold brew – znie to možno zložito, ale je to jednoduchá príprava kávy, ktorú zvládnete doma. Navyše v kombinácii s tonicom a citrónom si viete vykúzliť skvelý osviežujúci drink, ktorý vás zároveň nabudí.

Oat Vanilla Latte

Lahodné krémové latte je obľúbený mliečny kávový drink. Doplnený sladkou chuťou vanilky, pripravený z ovseného mlieka je skvelou alternatívou pre ľudí, ktorí nechcú alebo nemôžu piť klasické mlieko.

Orange Espresso

Skvelá káva a pomarančová šťava v jednom pohári? Na prvý pohľad znie možno trochu zvláštna kombinácia, no po prvom ochutnaní sa pocit zmení. Tento osviežujúci trend si u nás ešte nenašiel široké publikum. Poďme to teda zmeniť.

You kaan everything.

Vyhľadať