Ingrediencie:
dvojité espresso alebo filter, káva z moka konvičky a pod.
– odporúčame KAAN kávu s čokoládovým chuťovým profilom (všetky nájdeš TU) – napríklad Brazília Diamantina
200 ml mlieka (môže byť aj rastlinné)
25–30 g čokolády
voliteľne: čokoládové hobliny alebo kakao na posyp

Postup:
-
-
Roztop si čokoládu (môžeš pridať trošku vody, aby to išlo ľahšie).
-
Nalej roztopenú čokoládu na spodok pohára.
-
Ak chceš typické čoko fŕkance, ponor šľahač na mlieko do čokolády a roztoč ho pri stenách pohára.
-
Napar 200 ml mlieka do jemnej mikropeny.
-
Nalej mlieko do pohára s čokoládou a premiešaj.
-
Navrch vlej dvojité espresso.
-
Ozdob kakaom alebo čokoládovými hoblinami.
👉 Hotovo – tvoje Chocolate Melt Latte je pripravené! ✨
-